Innebandy

Ønsker du å spille innebandy på nasjonalt toppnivå, eller synes du det bare er morsomt å sette ballen i mål? Da kan denne linjen passe for deg. Vårt innebandytilbud setter helhetlig spillerutvikling i fokus, slik at du kan maksimere ditt potensiale.

Hverdagen på Innebandylinjen

Utvikling av individuelle innebandyspesifikke ferdigheter og fysiske ferdigheter er viktige momenter i treningshverdagen. Vi trener to ganger i uken fordelt på innebandy og fysisk trening. Innebandytrener, keepertrener og fysisk trener samarbeider for å legge opp et opplegg som hjelper deg nå dine mål. Treningsopplegget tilpasses dine behov og klubbhverdagen din slik at du ikke overbelastes, men får maksimalt ut av treningshverdagen. Styrke og eksplosivitet er essensielle egenskaper for å lykkes på øverste nivå i innebandy. Dette får du hos oss!

Treningssamling i utlandet

Det legges opp til en årlig treningssamling i utlandet. Treningssamlingen har en varighet på 5-7 dager. Sesongmessig legges treningsleiren til slutten av januar. I løpet av treningsleiren vil elevene ha 1-2 treningsøkter per dag og treningskamper mot relevant motstand. I tillegg inneholder samlingene variert undervisning innenfor temaer som er relevante for din utvikling som innebandyspiller og idrettsutøver.

Innebandy - (Feature Image)